Як доглядати за дерев'яними меблями

Дерев'яні меблі - це класичний і позачасовий елемент дизайну будь-якого приміщення. Вироби з цього матеріалу можна зустріти не тільки в їдальні і на кухні, але також в спальні та ванної. Їх вибирають за гарний зовнішній вигляд і високу міцність. Дерев'яні меблі буде прикрашати ваш будинок довгі роки. Як подбати про меблі? Які засоби слід використовувати для її захисту і очищення?

Як захистити дерев'яні меблі?

Щоб деревина зберігала гарний зовнішній вигляд, за нею необхідно правильно доглядати. Регулярно виконуються процедури просочення дозволять вам довгі роки радіти своїм столом, шафою або ліжком. Маловикористовувана обладнання, таке як шафа або комод, обслуговується один раз на рік або навіть рідше. У свою чергу, повсякденне меблі, таку як столи і стільці, слід просочувати не рідше одного разу на півроку, оскільки вони більш схильні до пошкоджень і забруднення.

Як захистити деревину? Для цього можна використовувати один з безлічі доступних засобів. Спеціальні масла глибоко проникають в структуру меблів, зміцнюючи її і підвищуючи регенерирующие здатності. Для фарбування поверхні дерева і вирівнювання його кольору використовується морилка. Віск заповнює порожнини і зменшує дефекти стільниці, одночасно підкреслюючи зернистість. Досвідчений тесля покриває поверхню вбудованих шаф або столів лаком для дерева. В результаті меблі стає грязеотталкивающей і легко миється.

Як почистити дерев'яні меблі?

Вибір засобу для чищення, звичайно ж, повинен залежати від типу просочення, використовуваної для конкретних предметів меблів. Однак для власників дерев'яних предметів є певні універсальні правила. Якщо ви хочете, щоб ваші меблі залишалася в хорошому стані довгі роки, в першу чергу не слід мити її водою. Поверхні можна протирати злегка вологою ганчіркою, але по можливості краще виключити подібні процедури. Основним інструментом для чищення зробленої на замовлення кухонних меблів і інших предметів є м'яка губка або ганчірка. З їх допомогою можна видалити пил і нанести відповідні препарати, призначені виключно для дерева. Чистячі засоби слід наносити круговими рухами уздовж волокон. Після нанесення воску, масла або іншого засобу поверхню меблів слід насухо протерти окремої тканиною.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.