Ліс кругляк і його продаж на біржі

Продаж кругляка з лісу на онлайн-торгах біржі є можливим і набуває популярності у деяких країнах. Онлайн-торги дозволяють лісовим компаніям та лісорубам пропонувати свою продукцію безпосередньо покупцям, які можуть бути як індивідуальними особами, так і виробниками дерев'яних виробів.

Процес продажу кругляка на онлайн-торгах може відрізнятися в залежності від конкретної біржі і регуляційного середовища країни. Основні кроки можуть включати:

Реєстрація на онлайн-торговій платформі

Лісові компанії та лісоруби зазвичай повинні зареєструватися на платформі https://www.uub.com.ua/presscenter/novyny-birzhi/realizatsiya-lisu-kruglyaka-v-ukraini-na-auktsionah-litsenzovanoi-birzhi-uub/, яка проводить онлайн-торги з продажу лісу та кругляка. Це може вимагати заповнення форми з основною інформацією про компанію, ліцензіями на ведення діяльності та іншими необхідними документами. Уже більше року торги деревиною проводяться через Українську універсальну біржу, для цього потрібно попередньо пройти акредитацію

Подача пропозицій

Після реєстрації лісові компанії можуть подавати пропозиції на продаж кругляка. Вони зазвичай повинні вказати кількість кругляка, його характеристики (діаметр, довжина, вид деревини) та ціну за одиницю.

Оголошення торгів

Після подачі пропозицій торгова платформа оголошує торги, на які мають можливість заявити покупці. Інтересовані покупці можуть переглядати пропозиції, ознайомлюватися з характеристиками кругляка та робити свої ставки.

Укладання угоди

Якщо пропозиція лісової компанії отримує покупця, вони укладають угоду через платформу. Угода може включати визначення умов доставки, оплати та інших деталей.

Доставка та оплата

Після укладання угоди лісова компанія забезпечує доставку кругляка покупцю відповідно до умов угоди. Оплата здійснюється згідно з умовами, визначеними в угоді.

Як показала практика, потенційні покупці наУкраїнську універсальну біржу виявляють значну зацікавленість у купівлі лісу-кругляка, який не лише використовується у будівництві, а й виступає сировиною для виготовлення пиломатеріалів – брусів, брусків, дошок, обаполу.

Важливо зазначити, що процедура продажу кругляка на онлайн-торгах може різнитися в різних країнах і залежить від місцевих законодавчих норм і правил. Рекомендується детально ознайомитися з правилами конкретної біржі та вимогами законодавства перед участю у таких торгах.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.