Вибір сонцезахисних окулярів

Окуляри від сонця – потрібний та стильний і чоловічий, і жіночий аксесуар. Він призначений не тільки для надійного захисту очей від ультрафіолету, але й надання образу оригінальності. Завдяки широкому асортименту можна підібрати виріб на будь-який смак.

У відомому українському магазині можна купити сонячні окуляри LuckyLook за вигідною ціною від кращих виробників. Гарантується брендова якість, великий вибір моделей, надійність та практичність. Є доставка Україною в найкоротші терміни.

Особливості вибору сонячних окулярів

Окуляри потрібні не тільки для іміджу, а й для забезпечення захисту очей від сонця та ультрафіолету. Вони представлені в асортименті, відрізняються характеристиками та іншими факторами, тому до вибору треба підійти відповідально.

Варто звертати увагу на популярність бренду, вартість, наявність сертифікатів якості та матеріали виготовлення. Такий аксесуар носять не лише влітку, а й інші сезони. По-перше, звертають увагу на тип покриття та рівень захисту.

Рівень захисту та покриття підбирається з урахуванням цільового призначення та місцевості, де планується носити виріб. Наприклад, для міста оптимально підійдуть окуляри-хамелеон із фотохромним покриттям, вони здатні змінювати колір автоматично при зміні освітленості.

Для водіння авто чи відпочинку на природі підійдуть поляризовані сонцезахисні окуляри, вони здатні відбивати сонячні відблиски та не напружують очі. Варто зауважити, що від прозорості лінз не залежить захист від ультрафіолету, головне це наявність UV-фільтра.

По-друге, потрібно звернути увагу на лінзи – форму, розмір, колір, матеріал та якість виконання. Вони можуть виготовлятись зі скла або полікарбонату (високоякісний пластик).

За формою лінзи бувають різними - Авіатори, Фешн, Спорт, Котяче око, Класика, Еліпси, Метелики, Тишейди, Оверсайз, круглі та ін. При виборі форми необхідно враховувати особливості обличчя та підбирати відповідний аксесуар.

Ще один важливий момент – це колір та матеріал оправи. Вона буває металевою чи пластиковою, а колір абсолютно різним. При цьому від правильного вибору кольору залежить неповторність образу.

Стилісти радять не купувати окуляри з кольором оправи, що збігається з відтінком волосся. Наприклад, брюнеткам легше за інших підібрати тон, тому що їм підійде практично будь-який колір.

Для блондинок колір оправи має бути пастельним холодним, а ось чорні окуляри надто виділятимуться. Шатенкам оптимально підійдуть оправи коричневих та блискучих бронзових, золотистих відтінків.

Рудим не варто вибирати сонячні окуляри з оправою оранжевого або жовтого відтінку, правильне рішення - сірі, чорні, бузкові, бордові та ін.

По-третє, якість виконання також відіграє важливу роль. Від якості та міцності з'єднання всіх деталей безпосередньо залежить зручність носіння та термін служби аксесуара. Купувати окуляри необхідно у перевіреному магазині, де є гарантія та сертифікати від відомих брендів.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.