Як регульовані столи зберігають здоров’я: чому вони корисні для дому та офісу

Щоденна робота за столом викликає безліч проблем зі здоров’ям. Чи не перші ознаки того, що такий спосіб роботи викликає негативні наслідки – біль у спині, затікання ніг, неправильна постава. Але це лише початкові негативні явища, адже проблеми лише починаються і можуть стати хронічними. Кращий спосіб їх уникнути – працювати за столом, що має змінне положення. Компанія Stiystil пропонує цікаве рішення, що поєднує в собі звичайний стіл і стіл, що може використовуватись користувачем, стоячи. Такий регульований стіл для роботи стоячи є універсальним рішенням, що дозволяє поєднати підтримку здоров’я, зручність, надійність і комфортність в роботі. Змінний стіл регулюється натисненням на декілька кнопок і встановлює необхідний рівень висоти за побажаннями користувача.

Консультанти Stiystil оформлять замовлення на регульований стіл чи інші різновиди оснащення для офісів. Компанія пропонує креативні рішення щодо меблів та допоміжних елементів інтер’єру для компанії і приватної оселі:

  • крісла;
  • активні сидіння;
  • аксесуари для столів.

Ці рішення допомагають зберегти здоров’я, виглядають як дизайнерські та завжди буть доречні як в офісному, так і приватному приміщенні.

Чому регульовані столи такі корисні для тих, хто працює з комп’ютером

Регульовані столи – ідеальне рішення для постійної зміни навантаженості хребта під час виконання робіт. Якщо це копітка і складна робота, що є щоденною, варто потурбуватись про такий динамічно-змінний стіл. Хребет не буде трансформуватись під неприродний вигин внаслідок роботи за столом у одній позі.

Крім того, робота стоячи дозволяє зменшити тиск на інші системи людини, в тому числі серцево-судинну і запропонувати органічний спосіб роботи із прямою спиною. Саме тому рекомендується змішаний режим роботи, де більшу частину можна виконувати за столом сидячи, а третину – за столом стоячи. Проте це залежить від побажань користувача та його відчуття комфорту.

Як працюють такі столи і чому вони універсальні

Стіл збирається як звичайні меблі такого напрямку, з тією різницею, що ніжки стола мають електродвигун, який може підіймати верхню площину стола до висоти, достатньої для роботи стоячи. Робота електродвигунів відбувається дуже тихо, тобто такий стіл зручно використовувати як вдома, так і у гамірному офісі.

Широкі поверхні кришки стола дозволяють покласти лікті та працювати тривалий час без перевантаження опорно-рухового апарату. Таким чином поліпшується самопочуття та зменшується навантаження на організм. Але корисно змінювати положення і повертатись від однієї форми до іншої. За 10-15 секунд стіл може прибрати звичайну форму для роботи – сидячи на стільці.

І варто не забувати про ще одну важливу деталь: зручність столу полягає у тому, що він економить місце в квартирі чи офісі. Адже замість двох окремих столів – із високо піднятою основною і звичайною – використовується один.

Зручний і корисний стіл з регулюванням висоти допоможе організувати робоче місце для виконання завдань та стане надійним помічником співробітника компанії чи фрилансера.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.