Для чого споживачі використовують свої смартфони?

Ми знаємо, що люди часто користуються своїми смартфонами. Ми можемо бачити це своїми очима, але про що говорять дані, щодо їх використання.

Більше часу в програмах

Ще в 2014 році з’явилася інформація про те, що люди проводять більше часу в Інтернеті на мобільних пристроях, ніж на комп’ютері. Навіть телевізор дивляться за допомогою смартфона, більше про те як налаштувати таку взаємодію у матеріалі https://apptown.com.ua/blog/how_to_connect_iphone_to_tv_samsung. Доступність мобільних пристороїв ознаменувала перелом у споживчих уподобаннях. За цим явищем, однак, приховано ще більше кардинальних даних; за кожну хвилину, яку користувач смартфона проводить у мобільних браузерах, він проводить більше шести хвилин у програмах.

Багато людей хочуть знати, що вони насправді роблять. Люди просто залежні від соціальних медіа чи використовують свої пристрої для інших цілей?

Google каже, що люди найчастіше використовують свої телефони поза роботою для покупок. Дані Flurry Analytics свідчать про те, що за останні кілька років зростання мобільних покупок зросло більш ніж на 30 відсотків на рік, що підкреслює важливість мобільних додатків для електронної комерції, які роблять покупки плавними.

Компанія Deloitte, що надає професійні послуги, також зробила власний аналіз цифр. Відповідно до нього, приблизно 31 відсоток людей транслюють фільми на свої мобільні пристрої, 45 відсотків використовують їх для прослуховування музики, а 57 відсотків мають програму новин.

Як смартфони змінили життя людей

Нічого з цього не слід сприймати як ознаку того, що соціальні мережі не є важливими. Вони є. Дані показують, що близько семи з кожних десяти людей проводять більше 80 відсотків свого часу в соціальних мережах.Більше того, коефіцієнт відкритих повідомлень у Facebook перевищує 90 відсотків, що набагато вище, ніж на будь-якій платформі в історії.

Люди воліють бути без телевізора, ніж без смартфона

Немає сумніву, що телебачення мало величезний вплив на те, як живуть сучасні люди, і навіть сьогодні воно залишається одним із найпотужніших інструментів реклами, незважаючи на Інтернет. Люди люблять свої телевізори. Однак, відповідаючи на запитання, що б вони віддали перевагу, якщо б їм довелося вибрати смартфон чи телевізор, переважна більшість людей відповіла, що це смартфон.

Звіти таких організацій, як Digital Dependency, показують, наскільки люди зараз покладаються на свої пристрої. Згідно з даними, 37 відсотків людей перевіряють свої смартфони перед сном. Якщо ви подивитеся на населення віком до 35 років, це число зростає до вражаючих 60 відсотків людей. Молоде покоління є найбільш залежним. Люди у віці від 15 до 24 років проводять більше чотирьох годин на день за телефоном, у порівнянні з приблизно 2 годинами 49 хвилинами для дорослих.

Більше того, молоді люди перевіряють свої телефони набагато частіше, ніж люди старшого віку, перебуваючи у Facebook і Twitter приблизно кожні 8,6 хвилини. Для багатьох людей існує щире занепокоєння, що без телефону вони «відрізані». У минулому люди справлялися чудово, самостійно досліджуючи навколишнє середовище. Однак сьогодні наші пристрої прив’язують нас до решти суспільства, куди б ми не пішли. Наші друзі та родина очікують, що ми візьмемо з собою пристрої, «на випадок, якщо щось піде не так». Таким чином, де б ми не були, з нами можна зв’язатися.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.