Про KREISEL Fixit Gruppe

З вересня 2006 р. FIXIT GRUPPE виступає як материнська, об’єднуюча організація для п'яти марок будівельних матеріалів FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL та RÖFIX.

Повний асортимент якісних будівельних матеріалів - простих і безпечних у використанні. Під цим гаслом бренд KREISEL вже понад 30 років успішно працює на ринку як постачальник повного спектру будівельних матеріалів. Інноваційні продукти та зразкові концепції використання забезпечують привабливість якісних будівельних матеріалів цього дистриб’ютора для дилерів та кінцевих споживачів.

Багаторічний досвід, технічні знання у сфері ізоляції та екологічних реноваційних продуктів, а також сучасні системні рішення для будівництва, реконструкції та оздоблення об’єктів дозволяють адаптувати пропозицію до очікувань та вимог ринку.

Що пропонує даний бренд?

Клієнтами FIXIT GRUPPE є спеціалізовані підрядники, архітектори та планувальники, торговці та магазини DIY, інвестори та приватні будівельники. Це великі постачальники, орієнтовані на міжнародний ринок, представники середнього класу, невеликі регіонально активні компанії або власники будинків з інноваційними та екологічними вимогами. Але незалежно від того, де і в якому вимірі: FIXIT GRUPPE знаходиться в постійному обміні зі своїми клієнтами, знає їхні ринки і потреби і, таким чином, пропонує продукти і системні рішення, орієнтовані на потреби і практику: найкращої якості, з високою економічною ефективністю і з оптимальним співвідношенням ціна/якість.

Що варто знати?

KREISEL пропонує широкий вибір сучасних будівельних матеріалів для ремонту, оздоблення та декорування. Основна продукція каталогу включає в себе:

  • клейові розчини,
  • ґрунтовки,
  • герметики та самовирівнюючі суміші,
  • зовнішні та внутрішні штукатурки,
  • розчини для кладки,
  • фасадні фарби,
  • шпаклівки,
  • системи теплоізоляції та реконструкції будівель.

Безпосередня близькість до клієнта на об'єкті, швидкість і динамічність характеризують продукти цього бренду. Офіційний сайт бренду пропонує великий вибір товарів по доступній вартості. За допомогою калькулятора цін, ви можете дізнатися вартість товару.

Маючи 68 локацій у 19 європейських країнах та близько 2500 співробітників, FIXIT GRUPPE є одним із провідних постачальників систем у галузі будівельних матеріалів.

Бренд, який орієнтується на майбутнє

Яскраві регіональні бренди, їх багаторічний досвід і готовність до розширення та постійного розвитку є основою успіху групи, що працює по всій Європі. З розширенням діяльності зростають також очікування та вимоги до керівного персоналу групи з п’яти брендів. Спеціалісти FIXIT GRUPPE координують міжнародні проекти та підтримують міжнародне співробітництво окремих країн.

Основним завданням FIXIT GRUPPE в Україні та інших країнах є підтримка брендів, що працюють на локальних ринках. Центральні відділи досліджень і розробок, маркетингу, логістики, контролінгу та ІТ координують найважливіші процеси в групі.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.