Що таке стимулятори росту рослин

Бідолашний ґрунт, несистемний полив, погодні умови – фактори, які безпосередньо впливають на зростання та врожай рослин. У вас з цим все гаразд, але рослини все одно не хочуть рости активніше?

У цьому допоможуть різні синтетичні та органічні стимулятори та регулятори росту та розвитку рослин.

В інтернет-магазині «Agrolife» можна купити стимулятори росту, цвітіння та плодоутворення, кореневин, а також регулятори росту рослин. У нас величезний асортимент препаратів, дія яких спрямована на посилення розвитку рослин та отримання щедрого врожаю. Менеджери «Agrolife» підкажуть вам, які стимулятори потрібно вибрати, як їх використовувати.

Органічні речовини синтетичного та природного походження, що впливають на життєві процеси рослин, називаються регуляторами росту. Тобто. це сполуки, які провокують чи зупиняють розвиток рослин. Їхня дія заснована на фітогормонах, що сприяють зростанню та розвитку.

У агромагазині «Agrolife» https://agrolife.ua/ua/udobrenija/stimuljatory-rosta.html можна купити регулятори росту рослин таких брендів як BIO Line, CityMax, Valagro та інших. Це перевірені роками стимулятори, які позитивно впливають на зростання та розвиток рослин. Всі засоби проходять сертифікацію та дозволені до використання. Як і в роботі з іншими хімічними речовинами, при використанні регуляторів росту необхідно чітко дотримуватись рекомендованого дозування та застосовувати засоби захисту.

Стимулятор росту для рослин

Дія стимуляторів зростання полягає у посиленні обмінних процесів у клітинах рослинності з метою саме прискорення розвитку. Стимулятори за способом впливу поділяються на такі види:

  • Стимулятори коренеутворення (кореневин). Це найчастіше використовувані засоби. Мають доведену позитивну дію на зростання кореня рослини на вашому городі або вдома. Особливо рекомендуються при пересадці та вирощуванні рідкісних, екзотичних та «важких» дерев, багаторічних рослин, розсади. Завдяки їх застосуванню рослини краще та швидше приймаються, зменшується стрес при пересадці;
  • Стимулятор цвітіння. Ці засоби застосовують для посилення цвітіння, покращення зав'язі плодів, підвищення врожайності та якості плодів. За більш детальною інформацією ви можете звернутися до менеджерів магазину;
  • Стимулятори плодоутворення. Дані препарати покращують якість та кількість врожаю, впливаючи та посилюючи обмінні процеси на клітинному рівні.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.