5 речей, які потрібно знати перед встановленням кондиціонера

Якщо ви думали про встановлення кондиціонера, але були стривожені витратами та необхідним ремонтом, ось 5 причин, через які, можливо, настав час розглянути новіші, гнучкіші варіанти кондиціювання повітря.

Кондиціонери в м.Рівне є необхідністю сучасного життя. Проте багато споживачів не наважуються інвестувати в систему охолодження всього будинку. Деякі побоюються, що їм доведеться йти на компроміс між повсякденним комфортом і рахунками, що стрімко зростають, за електроенергію. Інші не хочуть жертвувати естетикою заради громіздких чи непривабливих компонентів. У той час як старі, традиційні центральні системи кондиціювання повітря можуть мати масу недоліків — неефективна робота, непривабливі компоненти, нестерпний шум і дорога установка та обслуговування, для початку — сьогоднішні варіанти відповідають на ці поширені скарги рішеннями, які заслуговують на другий погляд.

Чи готові ви жити комфортніше цього літа і далі? Подумайте про такі способи, якими новий кондиціонер може перевершити ваші очікування.

1. Експлуатаційні витрати вже не ті, що раніше

У минулому вартість експлуатації центрального кондиціонера була найбільшою перешкодою для домовласників. На щастя, енергоефективність нових моделей значно покращилася за останні 10–15 років, у деяких випадках на цілих 40 відсотків. Ефективність охолодження старих систем, виміряна та оцінена за коефіцієнтом сезонної енергоефективності (SEER), зазвичай перебувала в діапазоні від 4 до 10 SEER.

2. Домовласники можуть повністю контролювати комфорт

Настав час відмовитися від підходу «все чи нічого». Тепер, коли багато систем пропонують можливість створювати зони, контрольовані окремими термостатами, енергія може бути спрямована на охолодження тільки тих частин будинку, які зайняті в даний момент часу, або, в деяких випадках, тих, які її найбільше потребують. Така установка ідеально підходить для задоволення потреб багаторівневого будинку, в якому рідко потрібне охолодження на кожному поверсі, а також для тих прибудов або «бонусних кімнат», які залишаються гарячими в порівнянні з рештою будинку.

3. Естетика вашого будинку залишиться бездоганною

У пошуках порятунку від спеки домовласники, які не мають загальнобудинкової системи, часто змушені жертвувати природним світлом заради незручних віконних кондиціонерів. У минулому системи кондиціювання не завжди обіцяли значне поліпшення з погляду естетики та привабливості, часто покладаючись на надмірно впадаючі в очі або відверто непривабливі регістри в приміщенні та громіздкі компресори зовні. На щастя, сучасні технології наголошують на гармонії з існуючою домашньою обстановкою, що робить ці нові системи ідеальними як для домовласників, які дбають про стиль, так і для тих, хто займається збереженням історичного будинку.

4. Нові системи пропонують варіант охолодження практично для будь-якого приміщення

Раніше, якщо ви хотіли встановити систему кондиціювання, у вас не було іншого вибору, окрім пожертвувати архітектурною цілісністю вашого будинку. Повнорозмірні жорсткі металеві повітропроводи, що використовуються для центрального кондиціювання повітря, традиційно займали багато цінної нерухомості, що робило встановлення в існуючому будинку практично неможливою без великої реконструкції з додаванням стель або стель.

5. Нарешті, установка може бути швидкою та зручною

Завдяки можливості встановлення в будь-якому місці, сьогоднішні системи дозволяють уникнути капітального ремонту, пов'язаного із встановленням традиційної системи кондиціонування повітря в існуючому будинку, а також деяких пов'язаних із цим трудовитрат і витрат. Це означає, що загальний процес менше заважає вашій домашній роботі, створює менше безладу і займає менше часу від початку до кінця. Комфорт справді в межах досяжності.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.