Найкращі ґрунти для кімнатних рослин

Доглядаючи за кімнатними рослинами, ви намагаєтесь імітувати їхнє природне середовище у вашому домі, враховуючи вологість, поживність і, найголовніше, ґрунт. Якісна ґрунтова суміш від компанії good-harvest.ua — це найпростіший спосіб створити найкращій ґрунт для ваших кімнатних рослин.

Суміші для кімнатних рослин створені для забезпечення рослин поживними речовинами, вологою та повітряним потоком, яких потребує їхнє коріння. 

Завжди краще отримати ґрунт з хорошим дренажем, поправками для підтримки росту та з відрегульованим рН для кімнатних рослин. Коли ви купуєте грунт для горщиків, те, що вам потрібно, залежить від того, що ви вирощуєте. Багато з наших рекомендованих сумішей є універсальними; для багатьох проектів це ваш найкращій вибір, оскільки вони обслуговують різноманітні типи рослин. Якщо у вас є сонячна кімната, повна кактусів або сукулентів, купіть щось спеціально для них, оскільки вони мають інші потреби у вологості, ніж у звичайних квітів. Кімнатні рослини, такі як інжир, сумно відомі тим, що не терплять мокрий грнут і потребують суміші, яка добре відаляє воду. Африканські фіалки віддають перевагу більш важкий, кислий грунт. Продукти, позначені для цих фіолетових квітів, ідеально підходять для більшості інших кімнатних квітучих рослин.

Інгредієнти

Якщо ви хочете отримати більше дрібниць, ви можете пам’ятати, які типи рослин ви висаджуєте в горщики. Різні рослини можуть віддавати перевагу іншим інгредієнтам суміші для горщиків. Інгредієнти ґрунту для кімнатних приміщень відрізняються, причому деякі відрізняються надзвичайною різноманітністю, а інші містять вологопоглинаючі матеріали, такі як кокосова койра або мох. 

Рідне середовище рослини також є чудовим показником переваги ґрунту. Наприклад, сукулентній рослині, як-от зміїна рослина чи кактус, сподобається більш пориста суміш, яка містить більше перліту, крізь який вода може швидко протікати та не утримуватиме вологу. З іншого боку, рослини, що походять із більш тропічних і напівтропічних середовищ, як-от папороті, віддають перевагу суміші з більшою кількістю торфу, оскільки це допомагає ґрунту залишатися вологим. Тож, шукаючи суміш для горщиків, пам’ятайте про природне середовище проживання ваших рослин. Ваша рослина називає домом суху пустелю чи тропічний ліс? Для цих різних класів рослин були розроблені спеціальні суміші.

Поживні речовини

Деякі суміші для горщиків одночасно служать добривами. Тож замість того, щоб чекати, доки ґрунт додасть поживних речовин, оскільки він повільно руйнується, вони доступні для використання рослинами, коли вони їм потрібні. Крихітні кількості додаткової рослинної їжі, що входить до складу ґрунтових сумішей, повільно вивільняються та ретельно збалансовані, щоб рослини не згоріли через надмірне удобрення. (Це можна розпізнати за жовтими краями, схожими на «палі» на зеленому тлі листя.) Якщо використання добрива змушує вас нервувати, почніть із якісного ґрунту, щоб зменшити або усунути потребу в ньому.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.