Топ 5 вражень, які можна подарувати другові на день Святого Миколая

Ще в дитинстві ми з вами любили день Святого Миколая, коли вранці під подушкою знаходили солодощі та різноманітні подарунки. Зараз ми виросли, але бажання отримувати презенти цього дня так нікуди й не пропало. Але що робити, якщо вам потрібно вибрати подарунок для друга на цю святкову подію, а жодних цікавих варіантів у вас немає? В цьому випадку вам не варто зневірятися і бігати сувенірними крамницями та магазинами подарунків, адже завжди можна вибрати одне з яскравих вражень на https://www.bodo.ua/podarki-na-den-svyatogo-nikolaya/. Про те, які з цих вражень точно підійдуть вашому другові, ми розповімо в нашому сьогоднішньому топі.

VR-квест

Кожен із нас хоч раз чув слово квест, а деякі безпосередньо брали в ньому участь. Ну а квест віртуальної реальності - це ще цікавіша пригода з відчуттям повного занурення в сюжет. Такий квест проходять у спеціальних окулярах, де і транслюватиметься все необхідне, а загадки від цього будуть ще більш захоплюючими і цілком реальними. Повірте, від такого знаку уваги ваш приятель точно прийде в захват і із задоволенням вирушать проходити цей квест!

Картінг 

Відмінний варіант для подарунка другові, особливо якщо він захоплюється автомобілями та любить швидкість. Унікальність карта в тому, що в ньому можуть їздити як професійні водії, так і новачки, так що за будь-якого розкладу ваш друг зможе взяти участь у таких перегонах. Найцікавіший варіант - це відправитися на картинг вашою компанією, так ви зможете влаштувати справжнє змагання і справді весело провести час!

Спортивний масаж

Якщо ви хочете, щоб ваш друг дійсно класно відпочив і зміг розслабитися, зверніть увагу на цей варіант. Адже йому не просто зроблять масаж, він ще й буде спрямований на спеціальні точки, натискання на які дозволить розігнати кров і зробити його самопочуття набагато кращим. Такий сертифікат буде йому не просто цікавий, але і у підсумку цей похід в салон точно позитивно позначиться на його здоров'ї!

Екскурсія на броварню

Ваш друг любить пиво і саме цей напій ви найчастіше п'єте, коли збираєтесь разом? Тоді подібний сертифікат точно припаде йому до душі! Тим більше, що на таку екскурсію зазвичай ходять удвох, а значить ви найімовірніше і складете йому в цьому компанію. Вам доведеться відправитися на одну з пивоварень і дізнатися про деякі секрети варіння цього напою. Крім того, у вас буде можливість продегустувати кілька крафтових сортів цього напою, що точно скрасить ваше і без того цікаве дозвілля.

Майстер-клас фотографії

Якщо ваш приятель любить фотографуватися або навпаки фотографувати, то вам точно варто подумати про покупку подібного сертифіката для нього. Адже на такому майстер-класі він дізнається як саме краще вибудовувати кадри та експозиції, зрозуміє як працювати з тим чи іншим світлом та дізнається кілька лайфхаків, які при зйомках зазвичай використовують професійні фотографи. Навіть не сумнівайтеся, такий презент він точно має оцінити!

Сподіваємося, що наш невеликий топ допоміг вам у виборі подарунка і ви підберете другу справді щось цікаве та незабутнє!

 
 
 

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.