Скільки коштує будівництво збірного будинку

Будівництво збірних будинків — зазвичай вигідний та швидкий спосіб вирішення житлових потреб. І питання бюджету, необхідного для їх спорудження, залишається актуальним для багатьох людей. Тож ми дослідили найвигідніші пропозиції на ринку, щоб надати нашим читачам якісну та повну інформацію. У цій статті ми поділимося результатами дослідження, розглянемо основні аспекти, які впливають на вартість збірного будинку, а також надамо корисні поради та рекомендації щодо вибору найвигіднішого варіанту.

Фактори, які впливають на ціну

При виборі будь-якого проєкту збірного будинку варто враховувати, що його вартість може залежати від багатьох факторів, серед яких розмір, конфігурація, а також регіон, у якому буде проводитися монтаж. 

Також важливо враховувати, що у базовий проєкт не входять тераса (бічна або задня) та улаштування фундаменту. Доставка у віддалені регіони України оплачується окремо. Це може вплинути на кінцеву вартість будівництва збірного будинку та потребує додаткових розрахунків.

Орієнтовна ціна збірних будинків

Одноповерхові

Якщо мова йде про одноповерхові збірні будинки, то бюджет може коливатися в залежності від його площі. Найбільш доступним буде котедж площею 61 м², ціна якого починається з $38 000. Якщо ж вам потрібен додатковий простір, можна розглянути варіанти більшої площі — збірні будинки площею 75 м² коштуватимуть орієнтовно $47 000, а понад 85 м² — $55 000.

З мансардним поверхом

Якщо вас цікавить житло з мансардним поверхом, то потрібно враховувати, що збірні будинки площею 95 м² коштуватимуть $44 000. Котеджі 120 м² з мансардою обійдуться приблизно в $55 000, а більш як 140 м² — $65 000.

Дуплекси й таунхауси

Дуплекс — це збірний будинок з двома окремими входами та двома житловими частинами, які можуть бути розділені на дві окремі квартири або ж об'єднані в один простір. Таунхаус — збірний будинок, який складається з кількох поверхів, причому кожен поверх може мати окремий вхід. Ціна, як правило, стартує з $60 000.

Поради щодо вибору оптимального варіанту

Перш ніж замовити будь-який проєкт, варто звернути увагу на наступні рекомендації.

  1. Ретельно дослідіть ринок і порівняйте ціни різних варіантів збірних будинків. Якщо ви маєте обмежений бюджет, варто орієнтуватися на базові проєкти, щоб уникнути додаткових витрат.
  2. Враховуйте площу та конфігурацію, щоб знайти оптимальне співвідношення ціни та якості.
  3. Перед спорудженням порадьтеся з експертами, щоб визначити, який саме варіант проєктування буде максимально відповідати потребам вашої сім’ї.

Вибір забудовника має значення

Хочете бути впевнені не лише в доступній ціні, але й в якості? Зверніться до перевірених компаній, які мають багаторічний досвід і позитивні відгуки клієнтів. Наприклад, Optima Home — це провідний виробник збірних будинків з фіксованими цінами, великим вибором проєктів і з безоплатною доставкою по Києву та області. 

То чому б не розпочати будівництво збірного будинку вже сьогодні? Ретельно прорахуйте свій бюджет, виберіть відповідний проєкт, визначте оптимальну конфігурацію та оформляйте замовлення на вигідних для вас умовах.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.