3Д шпалери у вітальню європейської якості від українського виробника Uwalls

Затишок і краса в будинку грають надзвичайно важливу роль у житті кожної людини. Світ не стоїть на місці й інноваційні технології все частіше з'являються в області інтер'єру та дизайну. Ще кілька років тому об'ємні технології для людства були за межею розуміння, але сьогодні ними нікого не здивувати. Таким винаходом є 3D-технології, широко використовувати їх стали у сфері ремонту на стіну, стелю, вікно, підлогове покриття. Особливий попит мають 3D-шпалери у вітальню. Вони виглядають дуже красиво, і дійсно можуть прикрасити будь-який інтер'єр кімнати, додати родзинку.

Чим 3Д шпалери у вітальню відрізняються від звичайних

3D шпалери служать покриттям, на поверхні якого розташовується особливий вид цифрового зображення, що володіє ефектом викривлення світла. Завдяки такій якості з'являється відчуття тривимірного об'єму. Вирішуючи придбати подібні вироби до гостинної чи іншого приміщення, можна бути впевненим, що картинка не вицвітає з часом або від впливу сонячного світла.

3Д шпалери у вітальню

Фотошпалери «Чорна гілка дерева» арт u14555 від Uwalls

Подібне покриття відрізняється від традиційного полотна тим, що там наявна спеціальна фарба, без якої неможливо було б нанести зображення. До складу фарбувального пігменту входять мікрогранули, котрі відповідають за відбиток і заломлення сонячних променів. Поверхня стін перестає виглядати плоскою, демонструючи тривимірну картинку.

Багато людей думає, що 3D шпалери та фотошпалери — це одне й те саме. Насправді ні. Останні виступають простою фотографією, яка зображується на полотні. 3D варіант створює тривимірний ефект, перетворюючи картинку в об'ємне зображення. Воно й стає невіддільною часткою приміщення. 

3Д шпалери у вітальню

Головні переваги

Сучасні тривимірні полотна, які прийшли на ринок оздоблювальних матеріалів відносно недавно, активно використовуються в Україні в приватних будинках і квартирах. На те є кілька причин:

  1. Красивий і незвичайний дизайн. Об'ємна картинка в залежності від задуму виробника може візуально залишати площину стіни, немов намагаючись доторкнутися до вас, або ж, навпаки, провалюватися в неї, запрошуючи відвідати новий фантастичний світ.
  2. Візуальне збільшення об'єму приміщення. Правильно підібране зображення «руйнує» межі кімнати, створюючи ілюзію простору.
  3. Простота нанесення на стіну або стелю. Процес не відрізняється від нанесення звичайних важких шпалер, навіть клей використовується той же самий.
  4. Простота в догляді. Найчастіше шпалери для стін і стель 3d формату забезпечені вініловим захисним шаром, який відштовхує пил і легко витирається від бруду. При наявності захисного покриття шпалери допускається мити вологою ганчіркою або серветками. Окремі категорії 3Д полотен розраховані на догляд за допомогою пилососа.

Можна придбати тривимірні полотна для стін в зал або спальню. Покриття характеризуються універсальністю, ідеальні для приміщень різного типу.

Який сюжет краще обрати до своєї зали

Існують різноманітні ідеї оформлення стін зазначеними виробами. Клієнт може забажати вибрати оригінальний сюжет. Інший варіант — ознайомитися з тим, що вже багато раз використано в інтер'єрах. Для оформлення віталень зазвичай надають перевагу чарівним зображенням природи, а саме величним горам, пишним садам, розкішним водоспадам, заспокійливій гладі океану, витонченим квіткам, милим тваринкам.

3Д шпалери у вітальню

Можна зупинитися на міських пейзажах, старовинних замках і картинних галереях, або прикрасити стіни абстракцією, міфічними істотами, космосом.

3Д шпалери у вітальню

Фотошпалери «Єдинороги» арт u44019 від Uwalls

При виборі сюжету рекомендується орієнтуватися на призначення кімнати. Світлі шпалери, розширюючи простір, варто використовувати у невеликих приміщеннях.

3Д шпалери у вітальню

Фотошпалери «Квіти з візерунками на білому полотні» арт u36631 від Uwalls

Темні, навпаки, працюють на зменшення кімнати, отож слід їх розміщати у великих кімнатах.

3Д шпалери у вітальню

Фотошпалери «Золоті фрагменти на синій стіні» арт u44418 від Uwalls

Панорамні моделі здатні збільшувати, надавати додатковий об’єм, тому це оптимальний вибір для маленьких кімнат. Але якщо ви хочете створити дивовижний ефект, їх можна застосувати у великих залах. Оскільки оформлення житлових кімнат вашого будинку вимагає використання не тільки стильних, але і якісних матеріалів для стін, слід враховувати практичні властивості обраних матеріалів. Полотна з 3Д малюнком можуть мати паперову, вінілову, флізелінову та інші типи основ.

Як купити?

Товари можна купити онлайн в інтернет-магазині «Uwalls». Великий вибір продукції відмінної якості, швидке оформлення замовлення, доступна ціна на виріб та доставку дозволять максимально насолодитися покупкою. Відкривайте каталог і замовляйте будь-який варіант!

Джерело: https://uwalls.com.ua/fotooboi-3d-v-gostinyu/

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.