На що звернути увагу, вибираючи найкращий гриль

Купуючи гриль на патіо або терасу, враховуйте кілька важливих факторів. Визначте найкращий тип гриля від компанії firednepr.com та джерело палива для ситуації, а також враховуйте матеріал, поверхню для приготування їжі, теплову потужність та кілька додаткових факторів, які описано нижче.

Матеріал

Грилі можуть бути виготовлені з кількох різних матеріалів, таких як сталь з порошковим покриттям, кераміка або нержавіюча сталь. Решітки для приготування їжі також можуть бути виготовлені з кількох матеріалів, у тому числі з чавуну, нержавіючої сталі та чавуну з порцеляновим покриттям.

  • Нержавіюча сталь є високоміцним матеріалом, який зазвичай використовується для зовнішньої обробки гриля, хоча гриль із нержавіючої сталі також може мати решітки або решітки з нержавіючої сталі. Це легкий матеріал, який стійкий до води, ультрафіолетового випромінювання та ударів.
  • Сталь з порошковим покриттям не така довговічна, як нержавіюча сталь, але вона має вищу стійкість до води, корозії та іржі. Однак при нанесенні порошкового покриття на сталеві бульбашки та стружки відкритий матеріал швидко руйнується.
  • Керамічні решітки є ідеальним вибором для місць з високою вологістю та дощем, оскільки керамічні решітки не можуть іржавіти. Перевага кераміки також полягає в тому, що вона поступово нагрівається й утримує тепло протягом більш тривалого періоду часу, що робить її чудовою для тривалого повільного приготування. Просто майте на увазі, що кераміка не така довговічна, як нержавіюча сталь, і вона чутлива до сколів.
  • Чавунні решітки для гриля добре зберігають тепло, і їх можна приправити, щоб захистити решітки від пошкодження водою та корозії. Чавун добре передає тепло, допомагаючи забезпечити постійну температуру по всій поверхні гриля.
  • Чавунні решітки з порцеляновим покриттям створені спеціально для захисту чавуну з покриттям від води, корозії та іржі, оскільки порцеляна стійка до корозії та має високу стійкість до впливу води та корозії. Однак, як і у випадку зі сталлю з порошковим покриттям, коли порцеляна починає відколюватися, відкритий матеріал швидко руйнується.

Варильна поверхня

Під час визначення розміру гриля найважливішим показником є ​​його загальна поверхня для приготування, детальніше ви можете дізнатіся на сайті компанії ВК "ВОГОНЬ". Маленький гриль, придатний для приготування 10-12 котлет для гамбургерів, повинен мати велику поверхню для приготування. 

Деякі грилі мають прикріплені бічні конфорки, які вміщують невелику решітку або каструлю, що допомагає збільшити зону приготування. Якщо говорити про розмір гриля, то зазвичай краще вибрати гриль побільше, якщо є бажання приготувати додаткові страви, наприклад, кукурудзу в качанах або шашлики.

Теплова потужність і контроль

Перш ніж вибрати гриль, дізнайтеся, як регулюється температура для конкретного продукту. Теплову потужність гриля можна регулювати різними способами, залежно від типу палива та гриля.

  • Стандартні газові грилі зазвичай мають просту ручку для регулювання потоку газу, який збільшує або зменшує вихід тепла.
  • Теплова потужність вугільного гриля регулюється регулюванням заслінок для регулювання потоку кисню через камеру для приготування їжі.
  • Гравітаційні коптильні грилі для пелет мають автоматичну систему подачі, яка забезпечує постійну температуру відповідно до параметрів, введених у цифровий контроль.
  • Електричні грилі можуть мати лише вимикач замість регулятора температури. Щоразу, коли гриль увімкнено, він нагрівається до максимально можливої ​​для пристрою температури.

Вага та портативність

Грилі мають вагу від 4 кг до понад 100 кг, тому існує багато різних розмірів і форм. Якщо мета полягає в тому, щоб мати можливість переміщати гриль по невеликому внутрішньому дворику або терасі, тоді все, що зазвичай потрібно, це набір коліс. Деякі грилі мають пару коліщаток на одному кінці та пару ніжок на іншому кінці, тоді як інші мають чотири фіксуючі колеса, які швидко пересувають гриль по плоскій поверхні.

Портативні грилі можуть мати складні ніжки, які фіксуються на місці на верхній частині кришки та служать замком кришки під час транспортування. Ці продукти є чудовим вибором для туристичного гриля, створеного для походу в парк, на пляж або в похід. Є також деякі решітки з плоским верхом, які мають знімні ніжки, щоб туристи або туристи, які перебувають на задньому борту, могли розібрати решітку, щоб упакувати її в автомобіль.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.