Розкішний дизайн нігтів: тренди манікюру та поради для новачків

Догляд за руками є базовим для жінок. Він також включає манікюр. Красиві нігті — це ознака охайності та спосіб розкриття власного стилю, індивідуальності. Сучасні засоби дозволяють не обмежувати фантазію та створювати неповторний дизайн. Гель лаки для нігтів випускаються в широкій колірній гамі. Кожна модниця може підібрати відтінок, який пасує її смаку, стилю, образу, що планується створити.

Багато жінок, що усвідомлюють свою бездоганність, відвідують майстрів манікюру або салони краси, щоб користуватися послугами досвідчених фахівців. Проте всі процедури догляду та дизайн нігтів можна зробити вдома самостійно. Треба тільки мати необхідні аксесуари, засоби та інструменти. Чи вийде гарний манікюр? Якщо все робити акуратно, то результат буде не гірше, ніж після салонної процедури. Догляд за нігтями вдома економить купу грошей та часу, у цьому можна знайти певні переваги.

Осінній манікюр: що зараз у тренді

Ця пора року надихає використовувати для манікюру яскраві кольори гель-лаків:

  • жовтий;
  • золотий;
  • бордовий;
  • блакитний;
  • червоний;
  • сріблястий;
  • фіолетовий;
  • помаранчевий тощо.

Вдале поєднання відтінків створює неповторний дизайн нігтів. Також можна використовувати наліпки, стрази, блискітки, стемпінг. 

Цієї осені в тренді природність та мінімалізм. Це не означає, що не варто експериментувати. Дизайнери пропонують декорувати покриті гель-лаком нігті дрібними елементами. Також у моді французький манікюр, але з використанням контрастної пари кольорів. Залишається популярним і градієнт. Крім того, майстри нейл-арту пропонують звернути увагу на етнічні, геометричні та флористичні візерунки. 

У чому секрет красивого манікюру

Безумовно, акуратність виконання має велике значення, але важливо, щоб якість покриття була відповідною. Чи можна придбати такий лак для нігтів в Україні, який буде триматися без сколів довгий час? Звісно, виробники пропонують гарні матеріали для нейл-арту. Використовуючи їх, навіть у домашніх умовах можна досягти неперевершеного результату. 

Гель-лаки з мультимаркету «Аврора» легко наносяться та добре тримаються на нігтях. Для них властиві насичені кольори, м’яка текстура, що дає змогу без проблем працювати зручним пензликом. Достатньо лише одного шару засобу, щоб покриття рівномірно розподілилось, не утворюючи прогалини. Рівна глянцева поверхня нігтів має привабливий вигляд. Вказує на якість засобу стабільність кольору, який залишається яскравим протягом усього терміну експлуатації. 

Тонкощі, на які варто звернути увагу початківцям

Майстерність виконання манікюру з’являється з досвідом. Його можна отримати практичним шляхом, але теоретичні знання також не будуть зайвими. Щоб результат завжди задовольняв, варто гарно попрацювати перед тим, як наносити гель-лак. Перш за все займаються кутикулою, її треба привести в бездоганний стан. 

Далі приводять до ладу безпосередньо нігтьові пластини. Їх обрізають, обпилюють, придаючи бажану форму. На цьому етапі важливо видалити птеригій та вирівняти поверхню. Полірувати нігті не треба, покриття тримається краще, якщо площа нанесення буде трохи шорстка. Саме для цього використовують баф. Перед декоруванням гель-лаком важливо прислухатися до всіх рекомендацій виробника та нанести засоби, що забезпечують тривале та міцне зчеплення.

Техніка виконання манікюру не є складною. Важливо, щоб покриття розповсюдилось рівномірним шаром. Варто приділити увагу зоні навколо кутикули, уникати потрапляння на неї гель-лаку. Акуратність у роботі є запорукою гарного результату. Після нанесення покриття полімеризують за допомогою УФ- або LED-лампи. У разі потреби зверху наносять матовий топ, глянцевий або з шимером. Процедура дає вау-ефект, та й термін носіння манікюру подовжується.

Make-Self.net

Мы в социальных сетях: Facebook, Telegram, YouTube.
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Соглашение о использовании CookiesПолитика конфиденциальности.
© 2022 Make-Self.net. Все права защищены. Полное или частичное копирование материалов сайта без согласования с редакцией запрещено.